GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

All Support for the PS3

Moderators: Gaarasaiyan, GameGenieBob

GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby freshking13 » Fri Feb 08, 2013 11:23 pm

i deactivated my game genie from my computer because im going to send it in for repairs and i deactivated it in settings and when i tried to install it on my laptop it said i had to many activation's so i went back to my computer and was going to click deactivate again but now it says on my computer that i have to many activation as well and i cant use it no more please if anybody knows how to fix this please help me it sucks that i cant use game genie no more :? :cry:
freshking13
GG Fan
 
Posts: 12
Joined: Wed Oct 24, 2012 11:18 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Gaarasaiyan » Sat Feb 09, 2013 4:28 am

I'll notify someone to address this issue immediately.
I am no longer a trophy hunter on ps3 due to people cheating to obtain trophies. On ps4 though my legacy continues!!
User avatar
Gaarasaiyan
Site Admin
 
Posts: 674
Joined: Tue Sep 11, 2012 11:18 am
Location: Right here, Sometimes there.

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby freshking13 » Sat Feb 09, 2013 2:23 pm

thanks man
freshking13
GG Fan
 
Posts: 12
Joined: Wed Oct 24, 2012 11:18 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Gaarasaiyan » Sat Feb 09, 2013 3:04 pm

Np you should have a pm by now. Please follow the steps in it to try & resolve your issue
I am no longer a trophy hunter on ps3 due to people cheating to obtain trophies. On ps4 though my legacy continues!!
User avatar
Gaarasaiyan
Site Admin
 
Posts: 674
Joined: Tue Sep 11, 2012 11:18 am
Location: Right here, Sometimes there.

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Sat Feb 09, 2013 3:22 pm

Oi Gaarasaiyan! Get your own user to support. I pm'd him first :P ;)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Gaarasaiyan » Sat Feb 09, 2013 6:50 pm

I know ya silly I didn't pm him, I was letting him know that you did. Some people don't notice they have a new message lol.

But next time the boy is mine >=) Lol!
I am no longer a trophy hunter on ps3 due to people cheating to obtain trophies. On ps4 though my legacy continues!!
User avatar
Gaarasaiyan
Site Admin
 
Posts: 674
Joined: Tue Sep 11, 2012 11:18 am
Location: Right here, Sometimes there.

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby bp81 » Mon Feb 11, 2013 10:45 pm

I am also having issues with this.

After not using it for a couple months, I cannot use my GG. The Save Editor program told me to deactivate my other installations (1005). However, I am only using the drive on my main desktop and I am the sole user/purchaser. I have only activated it on that one computer.

Can someone help fix my problem?
bp81
New Member
 
Posts: 5
Joined: Mon Feb 11, 2013 10:34 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Gaarasaiyan » Tue Feb 12, 2013 4:05 am

bp81 wrote:I am also having issues with this.

After not using it for a couple months, I cannot use my GG. The Save Editor program told me to deactivate my other installations (1005). However, I am only using the drive on my main desktop and I am the sole user/purchaser. I have only activated it on that one computer.

Can someone help fix my problem?


If genielamp hasn't sent you a pm yet send him one.
I am no longer a trophy hunter on ps3 due to people cheating to obtain trophies. On ps4 though my legacy continues!!
User avatar
Gaarasaiyan
Site Admin
 
Posts: 674
Joined: Tue Sep 11, 2012 11:18 am
Location: Right here, Sometimes there.

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby bp81 » Tue Feb 12, 2013 10:15 pm

Thanks for the quick reply. PM has been sent.
bp81
New Member
 
Posts: 5
Joined: Mon Feb 11, 2013 10:34 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby cereza » Wed Feb 27, 2013 9:35 pm

Hi, I am new and I am now also having the same issue. My problem is that I threw away my reg code from a while back but I still use the USB. It wouldn't let me in to deactivate so I assumed I could just uninstall but it still won't let me do anythine. please help v.v
cereza
New Member
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 27, 2013 9:33 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Thu Feb 28, 2013 2:27 pm

Game Genie: Save Editor for PS3 (US version) has never had a License Key. You do however have the Game Genie USB drive which is used for registration. PM me with the message you are receiving and I will see if I can help you :)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby ultramanagito » Sun Mar 03, 2013 7:07 am

I have the same issue too with game genie and i only install it on 2 PC which was required.
I have the" Save Editor for PS3 (US version)"
My issue was after i install on my 2nd PC it works back home but when i use it again in another location in another country, it fail and prompt me the error
to deactivate my other installations (1005)
Please help and thanks
ultramanagito
New Member
 
Posts: 4
Joined: Sun Mar 03, 2013 6:45 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby BomWatchOut » Thu Mar 14, 2013 10:07 am

Having same issues, I know i can use the Game Genie with 2 computers but its only working on 1:

had game genie installed in my pc back at new york then with a laptop my lil bro owns. One day decided to move to another state and live with my gf. Shes a gamer like me, so I made sure to deactivate the game genie from both, my pc and my bro's. Installed the program in her laptop and it activated smoothly without me even noticing. Few weeks ahead i decided to have my pc shipped to me, so i can use my own stuff. Few weeks ago i got it here, tried installing game genie and got error (1005) stating that it cant be installed on more than 2 computers D:

Called my bro and he said he deactivated it, even send me pics showing he did. Can someone help me pls? is asking for some serial
BomWatchOut
GG Fan
 
Posts: 27
Joined: Fri Sep 28, 2012 12:16 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Thu Mar 14, 2013 10:48 am

PM sent :)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby YenooR » Fri Mar 15, 2013 9:21 am

Hi I need help. My desktop broke so I bought a laptop, I installed game genie but when I try and use it a message appears saying Game genie is activated on two devices and I need to deactivate one.
I only have it installed on my broke desktop (which I cannot use) and my laptop.
If anyone could help me out it would be much appreciated.
YenooR
New Member
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 15, 2013 5:18 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby BomWatchOut » Mon Mar 18, 2013 7:23 am

Problem solved, thanks so much GenieLamp xD
BomWatchOut
GG Fan
 
Posts: 27
Joined: Fri Sep 28, 2012 12:16 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Vickers05 » Tue Mar 19, 2013 8:50 pm

Im having the same problem and I can't activate my game genie cause it needs to be deactivated from the previous owner. They sold it to me saying it was new, and now I can't open anything.
Vickers05
New Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 19, 2013 4:04 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Chosen1 » Sun Apr 07, 2013 11:44 am

I'm having the same issue as BomWatchOut . Any way you can help me out?
Chosen1
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 07, 2013 11:34 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Mon Apr 08, 2013 7:45 am

PM sent :)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Chosen1 » Mon Apr 08, 2013 11:56 am

Problem solved. Thank you!!! :-)
Chosen1
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 07, 2013 11:34 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Raijin1999 » Mon Apr 08, 2013 11:34 pm

I've got the same issue last time. Windows does it's automatic updates and after a few patches GG thinks your computer is completely different. I need this thing reset again.
Raijin1999
Contributer
 
Posts: 94
Joined: Fri Sep 21, 2012 1:53 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Tue Apr 09, 2013 4:39 am

Bad bad Windows updates :(

PM sent Raijin :)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby amrush » Sun Apr 14, 2013 10:50 am

Pleeeeeeeeeeeease help i had the same problem i NEED PM, My windows got updated and i cannot use my gamegenie because of the activation?
i don't Know how to deactivate while the program isn't starting in the first place????
amrush
New Member
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 12, 2013 3:48 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby dustintime99 » Mon Apr 15, 2013 11:42 am

I am also having an issue with deactivation. I just recently moved and when i hooked my computer back up the GG asked for activation code again so i inserted the GG stick into my PC and i get nothing but Error code 1005. I tried to uninstall the program but i could not access the deactivation to deactivate it first. Is there anyone that can help me get this back on my PC. Thank you in advance.
dustintime99
New Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 15, 2013 11:27 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Jinksta24 » Tue Apr 16, 2013 7:44 pm

im having the same issue any chance someone could help me?
Jinksta24
New Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 16, 2013 7:42 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby grimlydemise » Tue Apr 16, 2013 7:57 pm

Mine also suddenly seems to be deactivated. Plz help. i have the US USB
grimlydemise
New Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 16, 2013 7:55 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby mixeel » Mon Apr 29, 2013 9:43 am

Please help

I am also having issues with this.

After not using it for a couple months, I cannot use my GG. The Save Editor program told me to deactivate my other installations (1005). However, I am only using the drive on my main desktop and I am the sole user/purchaser. I have only activated it on that one computer.

Can someone help fix my problem?
mixeel
New Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 29, 2013 9:35 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Mon Apr 29, 2013 9:58 am

Uninstall your existing version and then go to http://download.gamegenie.us/ps3 and download the US installer and then run it and go from there :)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby mixeel » Fri May 24, 2013 7:58 pm

Hello!
I'm having the same problem before, did the installation program again and after staying one month without using my PC the error appeared (deactivate my other installations (1005)).
I wonder if the record of the program refers to the IP and how do I make my GG running again!
Thank you!
mixeel
New Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 29, 2013 9:35 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Sat May 25, 2013 6:53 am

PM sent, mixeel :)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Ryoku » Sat Jun 15, 2013 11:56 pm

I am now just getting this problem as well...

I only have it activated on one computer, which is my own desktop.

Now today when I wanted to use it on my laptop, for a more portable way to use it. It said it's already reached the max of activations.

Help, please. It's annoying having to go back and forth between where my PS3 is (living room) and where my Desktop is. The laptop is the best solution.
User avatar
Ryoku
Senior GG Member
 
Posts: 111
Joined: Mon May 20, 2013 7:57 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Sun Jun 16, 2013 5:31 am

PM sent, Ryoku.
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby Ultizthegreat » Wed Jul 03, 2013 9:00 pm

i have a kinda the same problem i had installed my game genie into my laptop but then it broke via motherboard failure. then installedinto my mothers laptop and it broke.
Ultizthegreat
GG Fan
 
Posts: 17
Joined: Fri Sep 14, 2012 3:31 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby dragon5h » Thu Jul 11, 2013 10:00 pm

Hi all, I purchased the game genie on day one and I never realized that we could only have two registered computers. I've just moved from Ohio to Utah and we're staying with family. Both of my previous registered computers are old laptops that are in storage. I'm now living back home and using my familys computer. Can you please deactivate my previous two comps so I can use the game genie again?
dragon5h
New Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 19, 2013 9:24 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Fri Jul 12, 2013 3:38 am

Please PM me when you can dragon5h and I will see what I can do.
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby LadyKagero » Mon Jul 29, 2013 4:14 pm

I have sorta the same problem. My friend gave me a game genie that once belonged to a friend of his. When I installed and tried to activate it, it said it reached the max amount of activations. He only installed it into one PC tho and I know you can install it in 2. My friend said his friend hasn't used this game genie in a long while since he sold his PS3. Is there any way to help me?

Edited:

Never mind he got it all worked out and I was able to make it work on my PC :)
LadyKagero
New Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 29, 2013 4:01 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby karren69 » Sun Aug 04, 2013 7:15 pm

I have this problem to could you please help me. :P ;)
karren69
New Member
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 04, 2013 7:09 pm

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Mon Aug 05, 2013 1:38 am

Please PM me with the exact error and any error number that appears :)
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby bluealphabet » Thu Aug 08, 2013 6:16 am

Good day Game Genie Team!
I have the same issue when I go to launch my GameGenie app. I had a previous computer and have a new one, so I would like to have all of mine deactivated and activate on my new laptop. Can someone please help me?

Thanks!
~BA
bluealphabet
New Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 08, 2013 6:09 am

Re: GAME GENIE DEACTIVATED ??????///

Postby GenieLamp » Thu Aug 08, 2013 10:42 am

PM sent to you, bluealphabet.
GenieLamp
Game Genie Overlord
 
Posts: 1823
Joined: Sat Oct 13, 2012 6:04 am
Location: Game Genie's basement


Return to Support for Game Genie Save Editor for Playstation 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest