New Pc - Cant deactivate GameGenie

All Support for the PS3

Moderators: PikaFiend, Kitsune, Gaarasaiyan

New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby keksi360 » Sun Dec 23, 2012 4:26 am

hi guys.

i got a new pc. the old hard drive was formated so i cant deactivate my gamegenie.
is there another way to do it. maybe over the support team ?
keksi360
New Member
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 23, 2012 4:22 am

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby psnid_tjdunn » Sat Dec 29, 2012 4:57 pm

i had 2 computer that lost the data on my hard drive and got another hard drive. now, i can't registered my game genie cuz the max of registering the game genie is twice. can game genie deleted the registration at there end, so we can register it again? plz!
psnid_tjdunn
New Member
 
Posts: 5
Joined: Sun Dec 16, 2012 1:57 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby Gaarasaiyan » Sun Dec 30, 2012 8:55 am

Message genielamp about this issue.
Image

If you don't like what a mod does or says message me, but be warned they are merely enforcing the rules. If you feel that you have been treated unfairly feel free to PM me and I will review the issue.
User avatar
Gaarasaiyan
Lead Admin
 
Posts: 769
Joined: Tue Sep 11, 2012 11:18 am
Location: Right here, Sometimes there.

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby ragnarko » Wed Jan 02, 2013 7:56 pm

So I am having the same problem because I had a hard drive die and I went to a different one and now I can't get access to the game genie.But I can't send a private message to anyone because I just signed up for the board. So How do I do this?? I sent an email and have not got any response....
Thanks
ragnarko
New Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 01, 2013 8:18 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby Gaarasaiyan » Wed Jan 02, 2013 8:01 pm

Look at members list & send a pm to genielamp.
Image

If you don't like what a mod does or says message me, but be warned they are merely enforcing the rules. If you feel that you have been treated unfairly feel free to PM me and I will review the issue.
User avatar
Gaarasaiyan
Lead Admin
 
Posts: 769
Joined: Tue Sep 11, 2012 11:18 am
Location: Right here, Sometimes there.

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby amrush » Sun Apr 14, 2013 10:37 am

I need PM please :)
amrush
New Member
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 12, 2013 3:48 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby redjasper » Tue Mar 17, 2015 4:45 pm

I have the same issue. Need to deactivate from computers that no longer work. I'm not authorized to send messages though....
redjasper
New Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 17, 2015 4:40 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby PikaFiend » Tue Mar 17, 2015 4:49 pm

You are now. To send PMs you need to have posted at least once.
"Insanity is just a state of mind." ~ Capt. B.F. "Hawkeye" Pierce
Image
User avatar
PikaFiend
GG Happy Helper
 
Posts: 1195
Joined: Sun Mar 17, 2013 2:25 am

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby Phenozine » Wed Apr 01, 2015 2:25 pm

i Need to deactive my PS3 GameGenie. i reinstalled my OS and now it wont let me activate it. Gives me an error 1005.
Phenozine
New Member
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 01, 2015 2:09 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby Kitsune » Wed Apr 01, 2015 2:29 pm

Phenozine wrote:i Need to deactive my PS3 GameGenie. i reinstalled my OS and now it wont let me activate it. Gives me an error 1005.


PM GenieLamp, give him the Email you used to purchase your GG, and be patient. He is busy and will help ASAP.
rangeraragorn wrote:In my opinion, if you don’t contribute, you shouldn’t be complaining.
User avatar
Kitsune
Site Admin
 
Posts: 683
Joined: Tue Mar 18, 2014 5:44 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby happypanda » Sun Apr 05, 2015 7:35 am

Hmm....I am just posting that I have the same issue with Game Genie and my recent computer crashed. So I had to get a new one but I couldnt connect to the server once it ask me to put in the USB game genie when it asked for the serial number. I will PM GenieLamp and will wait patiently for his reply.
happypanda
New Member
 
Posts: 1
Joined: Sat Aug 23, 2014 11:57 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby emoreje21 » Mon Jun 29, 2015 1:07 pm

I am just posting that I have the same issue with Game Genie and my recent computer crashed. So I had to get a new one. My email address is emoreje21@yahoo.com @genielamp
emoreje21
New Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 29, 2015 12:56 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby ss4gogeta069 » Mon Jun 29, 2015 1:27 pm

send him a pm
Self-proclaimed resident Vita guru. If you have any questions PM me :-)

Follow me on Twitter @johnfrazarjr and visit me at HackInformer for all your Vita, PS3 and gaming news!

PS2
PS3 - OFW - Latest FW
PS3 - CFW
PS Vita - 3.50 eCFW
PS4
Wii
3DS
DS Lite
User avatar
ss4gogeta069
Super Saiyan
 
Posts: 1789
Joined: Wed Jan 15, 2014 9:37 pm
Location: Roundabout Alabammer!!

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby driver_115 » Mon Jul 06, 2015 9:40 pm

Im having the same issue both pc had to be redone but now cant use game genie :(
driver_115
New Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 06, 2015 9:13 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby ss4gogeta069 » Tue Jul 07, 2015 7:21 am

Self-proclaimed resident Vita guru. If you have any questions PM me :-)

Follow me on Twitter @johnfrazarjr and visit me at HackInformer for all your Vita, PS3 and gaming news!

PS2
PS3 - OFW - Latest FW
PS3 - CFW
PS Vita - 3.50 eCFW
PS4
Wii
3DS
DS Lite
User avatar
ss4gogeta069
Super Saiyan
 
Posts: 1789
Joined: Wed Jan 15, 2014 9:37 pm
Location: Roundabout Alabammer!!

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby morfire16 » Tue Jul 21, 2015 10:37 pm

I am having a similar problem so I hope you don't mind if i try to pm you GenieLamp.
morfire16
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Nov 16, 2013 7:36 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby ss4gogeta069 » Wed Jul 22, 2015 6:54 am

That is the standard procedure.
Self-proclaimed resident Vita guru. If you have any questions PM me :-)

Follow me on Twitter @johnfrazarjr and visit me at HackInformer for all your Vita, PS3 and gaming news!

PS2
PS3 - OFW - Latest FW
PS3 - CFW
PS Vita - 3.50 eCFW
PS4
Wii
3DS
DS Lite
User avatar
ss4gogeta069
Super Saiyan
 
Posts: 1789
Joined: Wed Jan 15, 2014 9:37 pm
Location: Roundabout Alabammer!!

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby NekoFan247 » Tue Nov 10, 2015 6:31 am

My GameGenie USB got corrupted. Fortunately, I had the foresight to back my files up. Unfortunately, I have to reactivate to use them. Gonna PM GenieLamp.
NekoFan247
New Member
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 21, 2014 7:16 am

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby emanfredo » Mon Mar 21, 2016 8:05 pm

I need to pm as well same issue
emanfredo
New Member
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 19, 2014 11:27 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby riceroni » Sat Apr 09, 2016 5:08 pm

ss4gogeta069 wrote:send him a pm


My PM is just sitting in the outbox and won't send. What to do?
User avatar
riceroni
GG Fan
 
Posts: 49
Joined: Tue Mar 19, 2013 3:17 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby PikaFiend » Sat Apr 09, 2016 6:07 pm

Outbox means he hasn't read it yet, not that it hasn't sent. How long ago did you send the PM?
"Insanity is just a state of mind." ~ Capt. B.F. "Hawkeye" Pierce
Image
User avatar
PikaFiend
GG Happy Helper
 
Posts: 1195
Joined: Sun Mar 17, 2013 2:25 am

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby aerostratos » Fri May 20, 2016 11:36 pm

Same. Need to post to be able to PM I guess.
aerostratos
New Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 24, 2013 12:03 pm

Re: New Pc - Cant deactivate GameGenie

Postby WhiteRequiem » Sat Nov 18, 2017 1:52 am

Same here, hopefully I'll get a response...
WhiteRequiem
New Member
 
Posts: 1
Joined: Sat Oct 05, 2013 6:30 am


Return to Support for Game Genie Save Editor for Playstation 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron